En la recta final

La producció del tercer DVD de la col·lecció “Darrere la pantalla” -dedicat als dramàtics de televisió- entra en la recta final. Desprès de dues setmanes d’enregistraments i entrevistes a l’equip de la sèrie “El carrer del mar” ara comença la fase de postproducció.

Tenim previst que a principis de gener del 2010 estigui acabat el reportatge i que, com els altres DVDs de la col·lecció, inclogui les propostes didàctiques dels apartats “la classe pregunta” i els “exercicis”, propostes que es completaran amb una guia didàctica que podreu trobar a Internet.

Aquest DVD, que es presentarà el dimecres 20 de gener en el marc de les Jornades ETC 2010 · Educació, Televisió i Cinema, recull diferents aspectes dels dramàtics a televisió: la construcció de la narració dramàtica, la inclusió de la publicitat en les sèries, efectes del missatge narratiu sobre els telespectadors, etc.

El DVD “Els dramàtics de televisió” està produit per AulaMèdia i Objectiu Comunicació, amb la col·laboració de Tots Nosaltres TV”.