completa privacidad http://auip.org/cialis-generico.html Precio más bajo genérico y de píldoras de marca http://auip.org/comprar-kamagra.html Descuentos y bonificaciones http://auip.org/comprar-viagra-generico.html El servicio al cliente en todo el mundo
 • JORNADES

  COMUNICACIONS · En les Jornades d’Educació Mediàtica. Mirar, pensar… actuar!, que organitza la revista digital AulaMèdia a principis de juliol a Barcelona, volem donar un espai ampli al professorat que vulgui presentar comunicacions i experiències sobre la producció audiovisual i l’anàlisi dels mitjans de comunicació a l’aula.

  Vols presentar una comunicació a les Jornades d’Educació Mediàtica?

  INFORMACIÓ

 • La quarta edició del Festival Cinema Ciutadà Compromès (FCCC), que organitza ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) comença el 25 d’octubre i finalitzarà el 27 de novembre. Es podran visionar més de 30 peces audiovisuals en 24 sales (cinemes, ateneus, centres culturals, etc.) de València, Elx, Llíria, Montserrat, Carcaixent i Castelló.

  Aquest any ACICOM organitza cinc setmanes intenses de reflexió i projeccions sobre cinc temàtiques: llibertat d’expressió, memòria històrica, feminismes, territori i ciutadania.

  PROGRAMACIÓ

 • El Festival Internacional de Cinema en Català FIC-CAT dona visibilitat als treballs audiovisuals fets pel professorat i per l’alumnat dels centres docents que creuen i veuen la necessitat l’alfabetització audiovisual i tecnològica.

  D’aquesta manera va néixer la modalitat CENTRES EDUCATIUS del FIC-CAT, que incentiva la creació i projecta les produccions audiovisuals realitzades per totes les escoles i instituts dels Països Catalans que hi volen participar.

  INSCRIPCIÓ CENTRES EDUCATIUS

 • El projecte eduCOM.info vol oferir al professorat, reflexions, recursos i experiències per facilitar la implementació de l'Educació en Comunicació a les aules. [+]
 • TEMES

 • AulaMèdia 2001-2011

 • Edicions anteriors

 • Contacte

  AulaMèdia - eduCOM
  Rambla de Catalunya, 10
  08007 - BARCELONA

  ISSN 1699-2245

 • Visites


Vols presentar una comunicació?

En les properes Jornades d’Educació Mediàtica. Mirar, pensar… actuar!, que organitza la revista digital AulaMèdia a principis de juliol a Barcelona, volem donar un espai ampli al professorat que vulgui presentar comunicacions i experiències sobre la producció audiovisual i l’anàlisi dels mitjans de comunicació a l’aula.

Vols presentar alguna comunicació a les properes Jornades?

 

CONDICIONS

– Les comunicacions cal que tractin, com a mínim, un dels següents temes:

1.- Anàlisi crítica dels mitjans.

2.- Televisió.

3.- Cinema.

4.- Internet.

5.- Producció audiovisual escolar.

6.- Telefonia mòbil.

7 – Xarxes socials (Twitter, Instagram, YouTube, Facebook…)

– Si vols presentar una comunicació emplena la FITXA i adjunta un text amb el resum (30 línies com a màxim) de la teva comunicació.

– La FITXA i el text de la proposta de comunicació cal enviar-los a: info@aulamedia.org abans del 15 de gener de 2019.

– Les comunicacions acceptades tindran 15 minuts (inclosos vídeos o audiovisuals) per ser presentades.

– Totes les persones que presentin comunicació a les Jornades tindran una inscripció gratuïta.

– Es prioritzaran les comunicacions d’autors i autores que mai hagin presentat comunicacions a altres edicions de les Jornades d’AulaMèdia.

>> FITXA (format odt)

>> FITXA (format pdf)