Telenotícies, 12 de febrer de 2003

Estudien crear una àrea que impulsi l'educació en comunicació als centres d'ESO

Professors, periodistes, pares i mares d'alumnes volen crear una plataforma que impulsi l'educació en comunicació. Aquesta plataforma té l'objectiu de crear una àrea pròpia en l'Educació Secundària Obligatòria, dedicada a l'educació en comunicació, i una major sensibilitat dels mitjans de comunicació en la formació dels nens i els joves. Durant quatre dies es debatrà aquesta qüestió al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Durant quatre dies, fins al 15 de febrer, tindrà lloc a Barcelona la tercera Trobada sobre Educació en Comunicació, impulsada per la revista digital "AulaMèdia", en col·laboració amb diferents associacions dedicades a fomentar l'ensenyament de la comunicació. La Trobada 2003 inclou una mostra d'experiències en l'ensenyament de la comunicació a les aules. La mostra serà un espai per conèixer experiències capdavanteres en l'ensenyament dels mitjans de comunicació a les escoles, instituts i universitats, i als tallers i seminaris, els participants podran treballar amb professorat especialitzat i debatre en profunditat diferents aspectes de l'educació en comunicació.

La Trobada 2003 està destinada al professorat de Primària, Secundària i d'Universitat, als professionals dels mitjans de comunicació i a tots aquells implicats o interessats en l'educació en comunicació, formadors del temps lliure, pares i mares i públic en general.