La Malla, 8 de juliol de 2002
Inscripcions fins al 15 de juliol 
Jornades EduCom: educació en mitjans de comunicació 

Anna Massa  (laMalla) 
Com interpreten els nens i nenes els missatges de ràdio, televisió i premsa? I com les escoles poden educar-los en Comunicació? Aquests són els temes que centraran les Jornades EduCom, que reuniran el proper octubre professionals de l’ensenyament i la comunicació per presentar els resultats del seu any i mig de recerca sobre el tema. Fins al 15 de juliol, pots inscriure’t gratuïtament a les jornades.

El Projecte EduCom és una investigació sobre l'Educació en Comunicació (premsa, ràdio i televisió) als Països Catalans organitzat per la revista electrònica AulaMèdia amb el suport de la Fundació Jaume Bofill, el Col.legi de Periodistes de Catalunya i la Diputació de Barcelona. Durant un any i mig experts han elaborat un estudi sobre com les diferents administracions educatives aborden l’Educació en Comunicació i sobre com es pot educar en aquest àmbit a Primària i a ESO.

El projecte també pretén esbrinar què s'està fent en les escoles i instituts en el camp de l'educació en comunicació i presentar les experiències més innovadores desenvolupades per les escoles. Alhora, a les jornades, es proposaran línies d’actuació per potenciar i desenvolupar l'Educació en Comunicació en els centres docents de Primària i Secundària.

Les jornades EduCom tindran lloc els propers dies 23, 24 i 25 d’octubre al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10) i al Pati Manning (C/ Montalegre, 7), a Barcelona. Comptarà amb la presencia d’educadors i diversos mitjans de comunicació locals. Per assisitir-hi, només has d’omplir el formulari que trobaràs al web d'AulaMèdia.