Què és el CampusMèdia?

El CampusMèdia (CM) és una activitat audiovisual extraescolar adreçada als nois i les noies d'entre 14 i 16 anys de Mataró i comarca del Maresme. El CampusMèdia es realitzarà amb la col·laboració de la Televisió de Mataró, que farà viable el projecte en la vessant tècnica. AulaMèdia coordina el CM i s'encarrega dels continguts de l'activitat.

- Activitat adreçada a nois i noies d'entre 14 i 16 anys
- Dates: 28 d'octubre i 4, 11, 18 i 25 de novembre
- Horari: Dissabte de 10 h a 14 h
- Hores de l'activitat: 20 h
- Lloc: Televisió de Mataró (Carrer Colón, 69, 1r. Mataró)
- Matrícula: 30 € (formulari aquí)


Contingut

El CM té com a finalitat apropar el jovent a la producció audiovisual i a través d'ella vehicular una reflexió sobre els continguts de la televisió d'una forma amena i lúdica. Això ens servirà per desmitificar el mitjà, tant pel que fa a la forma com pel que es refereix al contingut, ja que els participants del CM formaran part de la mediació de la informació, constatant la diferència entre la realitat i la producció mediàtica que ells mateixos crearan.

Per desenvolupar aquest apartat, el tècnic i el de producció, proposem un seguit d'activitats audiovisuals per tal de donar a conèixer i treballar els diferents aspectes del llenguatge audiovisual i l'aplicació de la tecnologia utilitzada a la televisió. El disseny de l'activitat ens permetrà adaptar el nivell de dificultat als coneixements previs que tinguin els participants al CampusMèdia.
 

Organitza: Amb el suport de: Col·labora:

CampusMèdia·Inscripció