Jornades 2015
Jornades d'Educació en Comunicació
L'educació mediàtica
El poder dels mitjans


Pantalla Global

Barcelona, del 6 al 9 de juliol de 2015
Col·legi de Periodistes de Catalunya
Rambla de Catalunya, 10, principal · Barcelona

PRESENTACIÓ
PROGRAMA
MATERIAL
INSCRIPCIÓ
ACCÉS
 
MATERIAL
 


Material que es lliurarà a les persones assistents


DVD · eduCOM

El DVD eduCOM vol oferir al professorat, recursos i propostes per facilitar la implementació de l'Educació en Comunicació a les aules. El DVD inclou materials audiovisuals sobre els informatius, les entrevistes, la fotografia en la publicitat, o els magazins d'humor. 



DVD · Dóna'm la teva mirada

Aquest és un material audiovisual didàctic, flexible i innovador que explica de manera senzilla i entretinguda els fonaments bàsics del llenguatge audiovisual, amb explicacions teòriques, demostracions pràctiques i exemples d’algunes de les grans obres de la història del cinema.



DVD · Mirades

Aquest DVD tracta diferents aspectes de l'Educació en Comunicació: des de la seva necessària implementació a les aules, fins a la reflexió sobre alguns dels continguts dels mitjans de comunicació; passant per la importància de l'aprenentatge del llenguatge audiovisual o els nous hàbits de consum que implicarà la tv del futur.



DVD · Una mirada crítica

El DVD vol reflexionar sobre el periodisme i la seva funció social. El reportatge recull cinc mirades que ens ajuden a analitzar diferents aspectes que reflecteixen els mitjans de comunicació: el racisme, el masclisme, el classisme... El DVD també vol mostrar la situació del periodisme a casa nostra.

 
 

Organitza:
AulaMčdia

Amb la col·laboració del:
Col·legi de Periodistes de Catalunya
Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya