Jornades
Jornades d'Educació en Comunicació
Mirar, escoltar... crear!



Barcelona, de l'1 al 4 de juliol de 2014
Col·legi de Periodistes de Catalunya
Rambla de Catalunya, 10, principal · Barcelona

PRESENTACIÓ
PROGRAMA
MATERIAL
INSCRIPCIÓ
ACCÉS
 
MATERIAL

Material que es lliurarà als assistents a les Jornades Mirar, escoltar... crear!
 
DVD · Mirades (eduCOM)

Aquest nou DVD tracta diferents aspectes de l'Educació en Comunicació: des de la seva necessària implementació a les aules, fins a la reflexió sobre alguns dels continguts dels mitjans de comunicació; passant per la importància de l'aprenentatge del llenguatge audiovisual o els nous hàbits de consum que implicarà la televisió del futur.



DVD · Una mirada crítica

El DVD vol reflexionar sobre el periodisme i la seva funció social. El reportatge recull cinc mirades que ens ajuden a analitzar diferents aspectes que reflecteixen els mitjans de comunicació: el racisme, el masclisme, el classisme... El DVD també vol mostrar la situació del periodisme a casa nostra.



DVD · La Publicitat. Darrere la Pantalla

Cada dia rebem centenars d'impactes publicitaris, són missatges presents a la televisió, a la ràdio, als diaris i revistes, a Internet o al carrer. Qualsevol lloc és bo per posar-hi un anunci. Estem envoltats de missatges ideats per seduir-nos i incitar-nos al consum. Però, tot s'hi val per vendre?



Llibre · Zàping

Aquest llibre és un comandament a distància. Una excusa per saltar de canal en canal, de pàgina en pàgina, per apropar-se així a diferents perspectives de la comunicació. Els articles que es recullen en aquest llibre ens proposen una reflexió per pensar amb la comunicació.

 

Organitza:
AulaMčdia

Amb la col·laboració del:
Col·legi de Periodistes de Catalunya
Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya