AulaMèdia
AulaMèdia


II Escola d'Estiu d'Educació en Comunicació
Barcelona, del 2 al 13 de juliol de 2006
 

PRESENTACIÓ

La segona edició de l'Escola d'Estiu d'Educació en Comunicació (EEEC) vol consolidar un espai per a la reflexió sobre els nous reptes que l'educació té plantejats en l'actualitat. Un espai orientat també a proporcionar coneixements, donar recursos didàctics, compartir experiències i aprofundir en aquest univers educatiu de l'Educació en Comunicació, innovador, interdisciplinari i amb un enorme poder motivador. 

Des d'AulaMèdia. Educació en Comunicació considerem que és prioritari realitzar un esforç per establir les bases de la formació contínua del professorat en el camp de l'Educació en Comunicació i posar a disposició del professorat nous "mapes de navegació" en la seva feina educativa.

Des d'AulaMèdia som conscients que la formació –en el marc d'una escola d'estiu i dins d'un ambient d'intercanvi, de diàleg i de propostes de referència– és un element clau per construir una educació oberta, àgil, igualitària i permeable a les noves necessitats socials i tecnològiques del segle XXI.

La II EEEC proposa cursos sobre Educació en Comunicació, presentats en tres nivells [Primària, Secundària i Internivells], sobre imatge fixa, llenguatge audiovisual, cinema, ràdio, televisió o Internet. Però a més, l'Escola d'Estiu d'enguany us ofereix cursos pràctics sobre videojocs, sobre producció de ràdio, de televisió creativa, d'edublogs...