AulaMèdia
 
III Escola d'Estiu d'Educació en Comunicació

 
Aquest any AulaMèdia organitza la III Escola d’Estiu d’Educació en Comunicació (EEEC) amb la intenció de consolidar la seva oferta formativa d’estiu. Però vista la resposta favorable del professorat en la passada EEEC –en la qual van participar dos-centes cinquanta persones- també volem ampliar la nostra oferta (sobretot en l’apartat dels cursos telemàtics).

La III Escola d’Estiu d’Educació en Comunicació vol consolidar-se com un espai per a la reflexió sobre els nous reptes, socials i tecnològics, que l’educació té plantejats en l’actualitat. Vol ser una trobada de referència de totes aquelles persones que volen aprofundir en la formació de l'Educació en Comunicació i també en el debat i la reflexió constant que suposa el seu desenvolupament i la seva implementació. Un espai orientat també a proporcionar coneixements, donar recursos didàctics, compartir experiències i aprofundir en aquest univers educatiu de l’Educació en Comunicació, innovador, interdisciplinari i amb un enorme poder motivador per l’alumnat del segle XXI.

Des de l’associació AulaMèdia. Educació en Comunicació som conscients que la formació permanent del professorat és un element clau en la implementació de l’Educació en Comunicació. És per això que considerem que és prioritari realitzar un esforç per oferir una formació global en el camp de l’Educació en Comunicació basada en tres dimensions: la didàctica, la comprensió i l’expressió (o producció escolar).


 III Escola d'Estiu d'Educació en Comunicació